Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cum se fierbe porumbul
Cum se fierbe porumbul. Curatam porumbul de panusi si de matase (partea maro din capatul porumbului).
Punem frunzele de la 3 stiuleti pe fundul vasului in care vom fierbe porumbul.
Asezam stiuletii intregi in oala, iar restul frunzelor peste ei, astfel incat sa-i acoperim.
Punem apa cat sa se acopere totul si lasam sa fiarba la foc mare pana cand furculita intra usor in porumb.
Dupa ce s-a fiert, scoatem porumbul din apa si punem la incins o tigaie de teflon/ceramica fara pic de ulei in ea.
Cand s-a incins, asezam porumbul, in lasam sa se rumeneasca frumos pe o parte, apoi pe alta si tot asa pana e complet rumen.
Presaram sare dupa gust, apoi servim.
Sa aveti pofta!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult