Posetutele doamnei Udrea

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2013 | 3678 vizualizari

 

Nu stiu ce mi-a venit,dar sunt gustoase.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 200 g bacon felii subtiri
  • 1 galbenus
  • seminte de susan negru
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Posetutele doamnei Udrea:

Intindem putin aluatul, taiem dreptunghiuri de 5x10 cm. Felia de bacon o rulam, o punem pe aluat, unim capetele, iar deasupra lipim o fasie drept toarta la poseta; ungem cu ou deasupra si presaram cu susan; Le dam la cuptor 15-20 minute

TIPS-URI

1

le servim cum altfel, decat cu un pahar cu bere

Daca ti-a placut reteta noastra "Posetutele doamnei Udrea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

15.03.2013, 21:04


suuper

Teo 1

17.03.2013, 18:47

Felicitari pentru asa idee!mie tare imi place!

ianculubita 1

18.03.2013, 09:06

multumesc!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri aperitiv