Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Taiem ciocolata in bucatele marunte. Amestecam faina cernuta cu amidonul si praful de copt. Adaugam ouale, untul, zaharul, siropul de menta si smantana, amestecam bine cu o lingura de lemn, dupa care adaugam laptele si amestecam pana se topeste untul (dureaza cam 2 minute). Dupa ce s-a topit si untul adaugam bucatelele de ciocolata si amestecam. Tapetam o forma cu hartie de copt si turnam compozitia care este destul de fluida. Se da la cuptor pentru 30-35 de minute, dupa 20 de minute o acoperim cu o folie de aluminiu sa nu se arda. O scoatem din cuptor si o lasam la racit dupa care pudram cu zahar pudra.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult