Prajitura "Amandina"

de Miha in Dulciuri, 29 Apr 2009 | 34753 vizualizari

COMENTARII (14)

Irina 1

29.04.2009, 23:27

n-am cuvinte, miha...

Miha 1

30.04.2009, 11:10

Multumesc Irina!

Miha 1

24.10.2009, 22:52

Nicoleta, se insiropeaza. Multumesc de atentionare.

Catalin 1

24.10.2009, 23:42

Mister Jon, e normal sa fie varza daca in loc de zahar oi fi pus sare si-n loc de ulei ai turnat otet. Daca erai mai civilizat in comentariu, te-nvatam noi cum s-o dregi. Asa, nu iti pot spune decit ca ai trei mari probleme: esti nepriceput in bucatarie, esti necioplit in limbaj si iti lipsesc semnele de punctuatie de pe tastatura (sau nu stii sa scrii romaneste, ma rog).

ionix 1

25.10.2009, 08:22

tare comentariul lui Catalin...
Miha, sarut-mana pt amandina . Cu reteta asta chiar o s-o imbunez pe soacra-mea.

laura80 1

29.09.2010, 17:16

Arata foarte bine Miha

Miha 1

29.09.2010, 17:54

Multumesc Laura!

RuxyRux 1

05.02.2011, 00:36

La Favo...senzatie!!!

elena1988 1

04.03.2011, 16:57

mirela0911 1

19.01.2012, 21:24

Miha, ai putea sa-mi dai dimensiunea tavii, pls

Miha 1

19.01.2012, 22:19

25/35 cm Mirela.

mirela0911 1

20.01.2012, 06:58

Mersi Miha, pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chocolate Chip Waffles