Prajitura Ana

de Constelatialeu in Prajituri, 21 Ian 2013 | 21787 vizualizari

 

Sincer nu prea mi-a iesit cum trebuie,n-am avut suficient de multa rabdare sa las crema la rece.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic de creme ole de cacao
  • Crema
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 600 ml frisca licida
  • Glazura
  • ciocolata rasa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Ana:

Blat:

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul si se omogenizeaza compozitia. La final adaugam plicul de creme ole. Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute.

Crema:

300 ml frisca cu ciocolata rupta bucatele se pune pe baie de abur, se amesteca pana se topeste ciocolata, se da dupa foc si se da la frigider, 4-5 ore. Trebuie sa fie tare. Dupa ce a stat la rece se amesteca cu mixerul si se toarna restul de 300 ml de frisca. Se toarna putin cate putin pana terminam frisca.

Peste blatul racit se pune spuma asta ganache.Se rade ciocolata desupra sau se face o glazura,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Ana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Delice cu nuca si ciocolata