Prajitura Betivul

de diana_k in Prajituri, 2 Mar 2010 | 14640 vizualizari

COMENTARII (23)

Rocsi 1

02.03.2010, 16:31

o denumire super tare si prajitura foarte gustoasa cred

Teo 1

02.03.2010, 17:30

Mai ,Diana ,nu cred ca ne imbatam din 200ml rom la o tava, poate ne ametim de la visine; zic asta pt. ca am aruncat odata in curte visine din visinata(pt. ca se terminase)si am gasit ratele ''palanga'', fara sa-mi dau seama ca ratele sunt ''betive'';

diana_k 1

02.03.2010, 17:57

hehe sa vezi ce cantam eu dupa ce am tot gustat din crema
saracele rate, bine ca nu erau gaini ca faceau oua bete..

madi_marin 1

02.03.2010, 18:53

imi place prajiturica.....sper sa nu ma apuce si pe mine cantatul cand o sa o prepar....

ionix 1

02.03.2010, 19:12

rom si visine din visinata... cred ca prajiturica asta iti da o stare de euforie deosebita

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 07:55

Diana, iar ma faci sa salivez

Nicolae 1

03.03.2010, 16:10

dicarmencitta1957 1

04.03.2010, 12:34

Super arata Diana,de fapt eu stiu ca tot ceea ce am incercat sa testez dupa retele tale au iesit super-gustoase.Felicitari,ai toate furculitele de la mine.Sigur am sa o fac la sfarsit de saptamana.

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2010, 21:45

aziz 1

27.02.2011, 08:29

marcela1979 1

27.02.2011, 09:59

DIANA B 1

27.02.2011, 10:28

Nu prea para betiva , praji .... poate doar consumatoare

diaconta 1

27.02.2011, 11:09

pot sa ma betivesc si eu ca tot n-am permis

RuxyRux 1

27.02.2011, 11:50

Vai cum arata...delicioasa!

Lau 1

27.02.2011, 13:02

ce bine arata

Sidy 1

27.02.2011, 13:51

Delicioasa praji ai facut lady D Fac si eu ceva asemanator si trece urgent din farfurii

Ina 1

27.02.2011, 16:17

Hac!

mena29 1

27.02.2011, 20:40

adasev12 1

27.02.2011, 21:21

f buna ...oare de ce i-o spune asa?????

LUK 1

27.02.2011, 23:10

eu stiam de prajitura "betivana"..n-am incercat o niciodata..doar o am in retetarul mamei e buna sigur

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:09

gustoasa

Raluca57 1

18.12.2011, 19:45

te rog, dimensiunea tavii?

diana_k 1

19.12.2011, 18:16

tava mare aproximativ 28/ 40 cm.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese si crema de branza