Prajitura Boci Szelet (vacuta patata)

de anca_rm in Prajituri, 17 Sep 2013 | 6066 vizualizari

 

Reteta o am de pe un site maghiar , mi-a tradus-o o colega si este foarte buna .

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru blat:

  • 4 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 180 gr faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare

Ingrediente pentru crema de branza:

  • 500 gr branza de vaci
  • 1 ou
  • 50 gr gris
  • 200 gr zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Boci Szelet (vacuta patata):

Pornim cuptorul la 180 grade

Separam ouale , albusul de galbenus. Faina o cernem si o amestecam cu praful de copt.

Galbenusurile le frecam cu zaharul pana devin cremoase, adaugam incet uleiul . Amestecam continuu. Punem si laptele .  Adaugam faina cernuta  si amestecata cu praful de copt , si cacao . Omogenizam bine.

Separat batem albusurile cu un praf de sare si punem peste restul compozitiei.

O tava cu dimensiune de 20x30 o tapetam cu hartie de copt si turnam in ea compozitia.

Pregatim crema de branza astfel :  branza  o maruntim bine , si o amestecam cu restul ingredientelor (zaharul , zaharul vanilat, oul , grisul si coaja de lamaie ) .

Cu ajutorul unei lingurite punem branza peste aluat , efectiv o aruncam acolo. Puteti sa puneti  branza in asa fel incat o felie de prajitura sa aiba o lingurita de branza ( trebuie sa iasa patata ca si o vacuta ).

Dam tava la cuptorul incalzit si o lasam pentru 30 minute .

Pofta Mare !!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Boci Szelet (vacuta patata)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

anca_rm 1

18.09.2013, 08:40

va multumesc tuturor pentru ca sunteti prezenti la retetele mele

xana 1

18.09.2013, 14:47

Ce bine arata!!

anca_rm 1

19.09.2013, 15:31

Xana ,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si aluat fraged