Prajitura Cipriota

de brunetica in Prajituri, 6 Noi 2011 | 7602 vizualizari

COMENTARII (19)

gaby_duceag 1

06.11.2011, 14:49

misto

alinutzika 1

06.11.2011, 14:52

prima data am crezut ca e cremes....

diaconta 1

06.11.2011, 14:54

cred ca-i buna

MIUTA 1

06.11.2011, 15:03

Super

brunetica 1

06.11.2011, 15:15

multumesc alinutzika , este diaconta super delicioasa , multumesc miuta

brunetica 1

06.11.2011, 15:15

multumesc gaby_d

adynna2000 1

06.11.2011, 17:07

De unde ai luat apa de trandafiri?

LUK 1

06.11.2011, 17:19

am salvat o si eu

Rocsi 1

06.11.2011, 17:23

faina

Angelina_Elena 1

06.11.2011, 17:24

cred ca este tare buna

Bunica 1

06.11.2011, 18:24

interesanta reteta!

Teo 1

06.11.2011, 18:34

De unde apa de trandafir?

brunetica 1

06.11.2011, 19:12

am cumparat-o din magazine adynna , multumesc luk sper sa iti placa , multumesc rocsi , incearco elena sigur o sa iti placa , multumesc bunica , din magazine teo

Lau 1

06.11.2011, 22:57

arata bine

MotanLaOale 1

07.11.2011, 08:55

buna buna

brunetica 1

07.11.2011, 19:39

multumesc sufletista , multumesc motanlaoale

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 20:30

mihaelaradu 1

27.01.2012, 02:20

Prajitura e de fapt o crema si se cheama ANAROPITA. Poti inlocui smantana (pe care noi nu o avem in Cipru numai daca o cumparam de la magazinele romanesti) cu iaurt. Felicitari! Reteta e aproape autentica! Noi o facem aproape saptamanal

brunetica 1

27.01.2012, 08:00

multumesc Mihaela, eu reteta o am de la o emisiune care se numeste Din bunatatile Ciprului si am inlocuit branza cipriota cu urda dulce pentru ca nu o am de unde sa o gasesc aici, dar prajitura imi place foarte mult,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec glazurat