Prajitura Cleme

de Constelatialeu in Prajituri, 2 Ian 2013 | 11799 vizualizari

 

pentru ca mi-au ramas albusurile de la tiramisu,am zis ca nu-s de aruncat,asa ca m-am apucat de treaba.
Ma straduiesc sa dau cat mai bine explicatiile,desi prefer sa fac,decat sa stau sa explic....

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 250 g zahar
  • 300 g nuci macinate
  • 3 linguri de faina
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 100 g cacao
  • 200 g zahar
  • 50 ml apa
  • 1 pachet de margarina rama
Portii: 40
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Cleme:

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, nuca macinata, faina si praful de copt. Tava se acopera cu hartie de copt, se toarna compozitia si se da la cuptor cca 30 min, la foc mic. Cand este racit blatul se taie in doua pe lungime. O foaie se pune pe platou, foaia cealalta se faramiteaza si se adauga peste ea un sirop din cacao, zahar si apa in care s-a topit margarina.Tot acest amestec se intinde pe prima foaie iar deasupra se orneaza cu frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Cleme" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (39)

asterixx 1

01.08.2013, 15:04

prajitura delicioasa , cum am mai vazut la dvs.
as avea o rugaminte si anume: am vizualizuat o reteta de nuci facuta de dvs. si as vrea sa o faca sotia numai ca nu am forme
stiti de un de as putea cumpara?
va multumesc anticipat in cazul in care o sa primesc un raspuns

MotanLaOale 1

01.08.2013, 15:22

Nu ai pus din ce oras esti, asa ca de obicei se gasesc in pietele mari, in Bucuresti, sau in targuri la tara si orasele mai mici!

babi5 1

01.08.2013, 18:45

Buna prajiturica ta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Sapca cazacului"