Prajitura colorata de post

de Lau in Prajituri, 19 Apr 2011 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 300 g zahar
  • esenta de vanilie
  • 400 g dulceata de cirese
  • colorant roz
  • 600 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura colorata de post:

Se amesteca zaharul cu uleiul si apa, se adauga faina si se amesteca pana devine omogena. Se adauga si praful de copt, esenta de vanilie. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se pune un strat subtire ,restul de aluat se imparte in 2 si in unul se adauga dulceata si se amesteca, in celalalt se adauga colorant  si se amesteca.

Cu lingura  se ia din compozitia roz si se aseaza peste aluatul alb. Deasupra la cel roz adaugam cel cu dulceata, la fel cu lingura. Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa sa se raceasca in tava si pudram cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura colorata de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mihaelaM 1

19.04.2011, 18:15

tare buna si foarte simpla,dar vreau si eu o frimitura,macar

Rocsi 1

19.04.2011, 20:18

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 15:06

nu prea mai tinem post la cat de buna e

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec red velvet (de post)