Prajitura cremoasa de ciocolata

de cristeena20 in Prajituri, 26 Noi 2012 | 2642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciocolata in pudra
  • 6 linguri apa
  • 185 gr margarina
  • 375 gr zahar
  • 8 oua
  • 185 gr faina
  • praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cremoasa de ciocolata:

- Intr-un vas punem la topit in baie de aburi ciocolata pudra, untul si apa

- amestecam din cand in cand, pana devine un sirop.

- Separat amestecam ff bine , spuma, galbenusurile cu zaharul, pana devine cremos- adaugam apoi ciololata , amestecand bine. Adaugam faina amestecata cu praful de copt.

- Albusurile se bat spuma si se incorporeaza la compozitia de ciocolata.

- Se da la cuptor cca 40 min - sa aveti grija sa nu stea prea mult la cuptor, tre sa fie mai moale- altfel devine uscat.

- deasupra se stropeste cu ciocolata alba topita .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cremoasa de ciocolata 190542
retete culinare - Prajitura cremoasa de ciocolata 190543
retete culinare - Prajitura cremoasa de ciocolata 190544
retete culinare - Prajitura cremoasa de ciocolata 190545
retete culinare - Prajitura cremoasa de ciocolata 190546
retete culinare - Prajitura cremoasa de ciocolata 190547
retete culinare - Prajitura cremoasa de ciocolata 190548

COMENTARII (16)

merisor 1

27.11.2012, 06:27

Ce bine arata!

MonaMimi 1

27.11.2012, 11:15

ce bun

Sim0na 1

27.11.2012, 20:07

foarte faina !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55