Desert prajitura cu ananas

de Bunica in Prajituri, 21 Apr 2021 | 1997 vizualizari

 

Aceasta  reteta am gasit-o pe net, nici nu mai stiu pe ce site! Fiind de post am zis sa o incerc, nu-mi pare rau, dar nici bine:)))))))
Nu se pun arome pentru ca ananasul este aromat suficient.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie compot de ananas rondele
  • 1 cutie compot de ananas taiat bucati
  • 280 g. faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • o lingura ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ananas:

Ia o forma sau un vas de 28-30 cm circumferinta si unge-l cu ulei.

Presara zaharul peste ulei si apoi aseaza rondelele de ananas.

Aluatul:

Scoate bucatile de ananas si mixeaza-le pana se obtine o pasta.

Subtiaza pasta cu jumatate din zeama compotului din cutia de compot cu fructe taiate.

Cerne faina cu praful de copt peste aceasta compozitie.

Toarna compozitia peste pasta de furcte.

Daca este prea groasa compozitia subtiaz-o cu zeama de compot.

Compozitia trebuie sa fie ca si compozitia de chec.

Da tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 25-35 minute,cel mai bine faci testul cu scobitoarea.

Cand este coapta compozitia se scoate vasul  din cuptor si se lasa putin la racit.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

24.04.2021, 20:04

Interesanta! As servi chiar acum o felie!

dantes 1

25.04.2021, 09:39

Buna!

Rahela Velicu 1

11.05.2021, 17:02

Buna, buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa de post