Prajitura cu banane, ananas si nuca de cocos

de Oana in Dulciuri, 14 Iul 2015 | 5622 vizualizari

 

Rasfatul de azi :) 

 

INGREDIENTE

    • banane feliate – 600 g
    • ananas maruntit - 300 g
    • nuca de cocos rasa – 25 g
    • zahar – 120 g
    • oua – 3 buc
    • extract de vanilie – 1 lingurita
    • smantana Grand Cucina – 200 ml
    • branza philadephia – 100 g
    • Blat:
    • biscuiti – 200 g
    • unt – 100 g
    • scortisoara – ½ lingurita
    • cacao – 2 linguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu banane, ananas si nuca de cocos:

  • Maruntiti biscuitii cu ajutorul unui robot de bucatarie

  • Intr-un bol amestecati biscuitii cu untul topit, scortisoara si cacao si rasturnati compozitia intr-o forma de tort detasabila (diametru 22 cm)

  • Presati bine baza de biscuiti si lasati apoi forma deoparte

  • Cu ajutorul mixerului  bateti ouale cu zaharul, vanilia, adaugati apoi branza si smanatana si omogenizati pana obtineti o crema fina

  • Maruntiti ananasul proaspat cu ajutorul unui robot de bucatarie

  • Amestecati intr-un bol incapator bananele feliate, ananasul, nuca de cocos si crema de branza

  • Turnati amestecul peste biscuiti si coaceti prajitura in cuptorul preincalzit la 160 de grade, pentru 40 de minute

  • Verificati daca este inchegata apasand usor cu degetul.

  • Scoateti prajitura cand s-a rumenit deasupra si lasati-o sa se raceasca in forma

  • Scoateti apoi inelul detasabil si puneti prajitura la frigider pentru cel putin o ora inainte de servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu banane, ananas si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello dietetice