Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine

de diaconta in Prajituri, 2 Oct 2011 | 3931 vizualizari

 

Pana la urma tot am facut si prajitura.Mmmmmmmmmmm si este buna raaaaaaaaau....

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 7 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 ml ulei
  • 380 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • Un praf de copt
  • Sare
  • Bilute de branza:
  • 400 gr branza grasa de vaci
  • 3 linguri praf budinca instant
  • 4 linguri zahar
  • Vanilie,coaja de lamaie
  • Fulgi nuca de cocos
  • Visine din compot  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine:

Pentru bilute,se amesteca branza cu zaharul,vanilia,coaja de lamaie.Se adauga apoi praful de budinca.Facem bilute din branza si in mijlocul fiecareia punem cate o visina.Eu am folosit visine din compot,din acelea puse pentru prajituri.Dam bilutele prin nuca de cocos si le punem la frigider pana cand pregatim blatul.

Ouale se mixeaza întregi cu un praf de sare.Apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana cand acesta se topeste.Se adauga uleiul prelingandu-se cate putin pe marginea vasului.Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si la final cacaua.

Punem compozitia de blat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Asezam bilutele deasupra si mai punem si visinele ramase.Nu va faceti probleme daca raman bilutele afara din coca,ele se vor acoperi cand creste prajitura.

Punem tava in cuptor pentru 40 de minute,dar mai verificati cu scobitoarea.

Cand este gata se pudreaza cu zahar.

Minunata aceasta combinatie de blat pufos,crema de branza si miez de visina.

Poftă bună !!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine-0
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine-1
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine-2
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine-3
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine-4
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine-5
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine-6
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine-7

COMENTARII (160)

diaconta 1

14.10.2011, 21:27

Mena tare buna a mai fost

aziz 1

14.10.2011, 21:31

da eu.??da eu unde am fost?

diaconta 1

14.10.2011, 21:32

chiar asa Azizule,unde-ai fost? si sa lipsesti de la bunaciune de comentarii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04