Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
reteta o am de pe internet
Se amesteca branza cu nuca de cocos, 100 g zahar, 2 galbenusuri, 3 linguri fara varf amidon. Formam bilute si le asezam in tava tapetata cu hartia de copt.
Amestecam 2 linguri faina, 2 linguri amidon, 3 linguri cacao, un praf de sare, un varf de cutit praf de copt. Mixam 4 oua cu 60 g zahar, adaugam esenta si ingredinetele uscate, mixam bine si turnam peste bilute. Dam tava la cuptor cca 30 minute, sa treaca testul cu scobitoarea.
Eu am pudrat cu zahar, in reteta scria ciocolata deasupra.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult