Prajitura cu biscuiti

de aziz in Prajituri, 28 Iun 2011 | 10289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete biscuiti Pettit Beurre
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 125 gr zahar
  • 2 plicuri puding vanilie
  • un pahar cu lapte rece+300-400ml pt inmuiat biscuitii
  • un plic gel de zmeura sau orice alta aroma doriti sau ciocolata rasa,nessquik,cacao.......etc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti:

  Preparam crema din puding +paharul de lapte rece(125ml).

Batem smantana+zaharul pana obtinem o frisca care sa stea pe tel ,apoi incorporam in  pudingul de vanilie usor cu o paleta .In reteta originala se punea si crema de branza eu nu am avut in acel moment ,insa a iesit foarte buna si asa.

Restul de lapte il incalzim si inmuiem biscuitii pe care ii asezam in strat, apoi punem crema si iar strat de biscuiti ,vom obtine astfel 4 straturi. Se da la frigider cateva ore, dupa care vom prepara gelul de zmeura sau oricare altul dupa instructiunile de pe plic. Il lasam putin la racit apoi il turnam deasupra prajiturii si iar la frigider cateva ore sau chiar peste noapte.

Daca punem gel de fructe ultimul strat trebuie sa fie de biscuiti ,daca ne hotaram pentru ciocolata rasa sau cacao sau nessquik ultimul strat trebuie sa fie crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de cocos si visine