Prajitura Cu Biscuiti

de Valyvalentyna in Torturi, 26 Mar 2015 | 3103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr biscuiti,
  • Pt. Crema 1:
  • 1 plic de budinca capsuni,
  • 3-4 linguri de zahar,
  • 500 ml lapte,
  • 1 pachet de unt+1 pliculet de zahar vanilat
  • Pt. Crema 2 :
  • 1 plic de budinca vanilie,
  • 3-4 linguri de zahar,
  • 500 ml lapte,
  • 1 pachet unt+1 pliculet de zahar vanilat.
  • Pt. Ornat:
  • cirese din compot si ananas.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Cu Biscuiti:

Pentru Inceput m-am apucat sa fac  cremele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce am facut cremele le am lasat sa se raceasca apoi am pus si am mixat fiecare pachet de unt{in doua vase diferite} cu cite un pliculet de zahar vanilat, si dupa am pus fiecare crema peste untul mixat. Punem pe un platou un rind de biscuiti si punem crema de vanilie o intindem uniform, peste care mai punem un rind de biscuiti si apoi crema de capsuni si tot asa pina terminam biscuiti si cremele.

Ultimul strat sa fie crema, la final ornam cu fructe. Dam la rece 2-3 ore apoi putem servi.

 

TIPS-URI

1

Puteti pune orice crema si fructe doriti.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura Cu Biscuiti-0
Prajitura Cu Biscuiti-1
Prajitura Cu Biscuiti-2
Prajitura Cu Biscuiti-3
Prajitura Cu Biscuiti-4
Prajitura Cu Biscuiti-5
Prajitura Cu Biscuiti-6
Prajitura Cu Biscuiti-7
Prajitura Cu Biscuiti-8
Prajitura Cu Biscuiti-9
Prajitura Cu Biscuiti-10
Prajitura Cu Biscuiti-11

COMENTARII (9)

Valyvalentyna

Valyvalentyna 1

27.03.2015, 19:51

Va multumesc !!!

Rocsi

Rocsi 1

27.03.2015, 19:53

Ce mai faceam si eu cu ani in ruma!

Teo

Teo 1

27.03.2015, 20:47

Stiu cat e de buna,a, facut de mai multe ori!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!