Prajitura cu blat de albus si crema de ness 1

de laura2002 in Bucataras in oras, 11 Sep 2013 | 9167 vizualizari

 

Este o prajitura buna si nu foarte greu de facut . Fetitei mele ii place foarte mult.

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu blat de albus si crema de ness 1:

Nucile se pun la cuptor 15-20 minute. Dupa care se macina.

Incepem prin a face blatul. Albusurile le mixam tare dupa care adaugam si zaharul in ploaie cite putin. Adaugam si nucile macinate si amestecam cu o spatula NU MIXER. Din aceasta compozitie facem 2 foi pe care care le coacem in tava tapetata cu hirtie de copt. Eu impart compozitia in 2 si o fac. Imi este mai usor. Se tin cam 10 minute, depinde de cuptor, la foc potrivit.

Pina se fac foile facem crema pe baie de abur. Galbenusurile cu zaharul se pun pe baie de abur se amesteca pina se dizolva zaharul. Se adauga untul taiat cubulete si nessul si se lasa sa se mai ingroasa

Asamblare: blat crema blat crema nuca taiata. Se lasa citeva ore la friger. Eu o fac seara si o tai a 2a zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu blat de albus si crema de ness 1" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

11.09.2013, 20:01

Iau si eu o bucatica

Cris2711 1

12.09.2013, 00:14

Tuxedo 1

24.09.2013, 23:37

dar cum pui nessul, praf, sau dizolvat in cata apa ? nu ai dat cantitatile la reteta ! cate oua si restul ???

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura cu cafea si bailey's