Prajitura cu blat de cafea si crema ganache

de Sim0na in Prajituri, 20 Apr 2013 | 24930 vizualizari

COMENTARII (44)

CookieMonster 1

23.04.2013, 08:30

La multi ani, iar prajiturica este f buna!

alba_zori 1

23.04.2013, 09:18

excelenta prajitura,foarte frumos prezetata,delicioasa si felicitari!

mirela0911 1

23.04.2013, 15:17

La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

ela 1

23.04.2013, 15:25

LA MULTI ANI!!!!

diamond 1

23.04.2013, 17:04

la multi ani!

Micutza Luana 1

23.04.2013, 17:07

delicioasaa

marianascarlat 1

23.04.2013, 18:20

marianascarlat 1

23.04.2013, 18:25

La multi ani Simona!

Bya Ralu 1

23.04.2013, 18:31

ce super arata!la multi ani

anamaria33 1

23.04.2013, 20:40

o sa o incerc si eu

Panacris 1

23.04.2013, 21:14

Sim0na 1

23.04.2013, 22:05

Va multumesc ptr urari si aprecieri!! Va doresc tuturor tot ce-i mai bun!

DulciuriSiNuNumai 1

24.04.2013, 03:43

mmmm...iau si eu o bucatica!

luisella 1

26.04.2013, 15:34

ss_supersoacra 1

27.04.2013, 21:40

Sastii Sim0na ca mi-a iesit. Este foarte buna.
Iti doresc UN PASTE FERICIT !

savuanamaria 1

01.05.2013, 11:19

crema poate fi folosita la o prajitura unde ar trebui sa pun crema pentru 3 balturi...adik intre 2 dintre ele?

savuanamaria 1

01.05.2013, 11:20

am scris si aiurea si cred ca nici nu am fost foarte exacta....vreau sa folosesc crema pentru o parjitura care are 3 blaturi...si crema trebuie pusa intre 2 dintre ecestea...intrebarea era daca e suficienta?

Sim0na 1

02.05.2013, 12:50

ss_supersoacra, ma bucur ca v-a iesit! Paste fericit alaturi de cei dragi!

Sim0na 1

02.05.2013, 12:53

savuanamaria, tava folosita de mine are diametrul 20x30 cm. Daca si tava ta are aceeasi masura, cu siguranta crema nu iti va ajunge pentru 2 straturi. La prajitura mea, crema a avut grosimea cam de 1 cm.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si cafea