Prajitura cu blaturi de albusuri, foi de napolitana si crema de vanilie

de Merisor in Prajituri, 24 Apr 2014 | 22675 vizualizari

COMENTARII (60)

Panacris 1

25.04.2014, 10:11

Am citit introducerea, dar la ora aia era greu cu matematica ) P.S. Am cumpărat foi de napolitană

Merisor 1

25.04.2014, 10:17

Crisule, sa te uiti si pe reteta originala, poate iti place crema aia cu 12 galbenusuri eu am avut albusurile ramase de la maioneze si le-am folosit pe alea

Lavinia 1

25.04.2014, 14:11

ce frumoasa este

Merisor 1

25.04.2014, 14:16

Pup, Lavinia!

Bianca20 1

25.04.2014, 14:37

Lia_ 1

25.04.2014, 19:33

frumoase le mai faci! si la fiecare inghit in sec. favo

Merisor 1

25.04.2014, 19:36

Multumesc, Lia! Conteaza mult aprecierile tale pentru mine, ca tu esti o adevarata artista in prezentari si imi place mult cum gatesti!

Sylvia 1

28.04.2014, 23:22

direct la favorite !

Merisor 1

29.04.2014, 08:33

Silvia

Gicuta 1

28.04.2015, 09:15

Buna prajitura asta! La favorite cu ea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici