Prajitura cu bombite de branza si cocos

de La Ancuta in Prajituri, 23 Apr 2012 | 5445 vizualizari

COMENTARII (47)

Bya Ralu 1

23.04.2012, 23:18

ce praji buna

BuburuzaBubu 1

24.04.2012, 00:01

yuuumy

adasev12 1

24.04.2012, 02:19

fffff buna!

Miha 1

24.04.2012, 09:05

Mniam...mniam...

diaconta 1

24.04.2012, 09:15

iar te intreci cu gluma Ancuto
amu io stau si poftesc la ele
n-ai si tu un pic de suflet??

jolygina 1

24.04.2012, 09:22

si eu am facut ,dar trebuie sa caut pozele sa o postez sper sa reusesc

Panacris 1

24.04.2012, 09:28

Delicioasa!

La Ancuta 1

24.04.2012, 09:44

Va multumesc mult

La Ancuta 1

24.04.2012, 09:45

Dia, tu oare ai avut suflet cand ai postat placintele? Le-am visat noaptea

diaconta 1

24.04.2012, 09:55

Api am vrut sa pun si io o reteta sa nu ma fac de ras da' no fo cu intentie

Rocsi 1

24.04.2012, 10:54

Merita laudata ca e foarte buna,confirm asta

La Ancuta 1

24.04.2012, 12:12

Asa este Rocsi

La Ancuta 1

24.04.2012, 12:13

Dia, a fost cu directie

adry88 1

24.04.2012, 12:25

o bunatate!

alinutzika 1

24.04.2012, 13:54

alba_zori 1

24.04.2012, 19:28

ce super arata si ce bun cred ca e,am sa incerc si eu odata,bravoo

Sim0na 1

24.04.2012, 19:34

Foarte bine arata...

mirela0911 1

24.04.2012, 19:36

tare buna!

La Ancuta 1

24.04.2012, 23:14

Multumesc alba_zori. Chiar merita incercata

La Ancuta 1

24.04.2012, 23:15

Simona, Mirela va multumesc

ada2605 1

03.05.2012, 19:56

E ceva de vis! Luni a fost prima intalnire, cred ca si in weekend repet povestea. E delicioasa, ai un mod deosebit de a prezenta retetele si retete minunte! Felicitari si multumesc!

La Ancuta 1

03.05.2012, 22:50

Ada ma bucur mult ca ti-a palcut Si eu iti multumesc pentru incredere si pentru cuvintele frumoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ORIFLAME ( arabeasca )