Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos

de nadina73 in Prajituri, 8 Oct 2010 | 7718 vizualizari

 

Super buna si cred ,ca si aceasta retata va deveni vedeta pe Bucataras.ro

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 70 ciocolata topita
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de amidona
  • 4 linguri de cacao
  • putina sare
  • 1 1 /2 praf de copt
  • Bombite  de branza:
  • 375 branza de vaca
  • 70 g nuca de cocos
  • 70 g zahar
  • 70 g lapte praf
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri de amidon
  • Glazura:
  • 120 ml lapte
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de zahar
  • 100 ciocolata
  • Decor:
  • bombonele
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos:

Se pregatesc bombitele de branza:

Se amesteca toate ingrediatele bine si se formeaza bilute de marimea unui nuci care se pun intr-o tava cu hartie de copt.

Blatul:

Se bat albusurile bine spuma cu un praf de sare dupa care se pune zaharul si se mai bate bine.Se pun galbenusurile si ciocolata topita  se amesteca usor dupa care se pune faina,cacao ,amidonul si praful de copt, se amesteca usor cu o spatula.Se toarna compozitia de blat peste bilutele de branza ,se da tava la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.

Glazura:

Se topeste untul cu ciocolata,zaharul si laptele dupa care se lasa la racit

Cand prajiturica e gata se scoate se lasa la racit dupa care se pune glazura de ciocolata si bombonele pt decor(optional) sau zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

nadina73 1

13.10.2010, 13:24

multumesc mult fetelor ,pacat ca stau rau cu timpu sa va raspun in parte la fiecare,va tuc pe toate

gaby_duceag 1

13.10.2010, 13:27

))))))))))))))))))))))))))Ce multi pupici a pus Nadina:))))))

nadina73 1

13.10.2010, 13:57

gabyastia pt tine specialca sa ajunga pt toate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cafea si mascarpone