Prajitura cu branza

de kukibella in Prajituri, 23 Sep 2012 | 4450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 300 gr.smantana alimentara;
  • 9 ling.zahar;
  • 9 ling.ulei;
  • 225 gr.faina;
  • 1/2 plic praf de copt
  • esenta de rom şi lamaie
  • umplutura:
  • 500 gr.branza proaspata de vaca(dulce);
  • 50 gr.zahar;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 2 oua;
  • 70 gr. stafide;
  • coaja de la jumatate de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

3 oua se bat bine şi dupa, se ıncorporeaza smantana,se adauga zaharul şi uleiul;

se bate pana zaharul nu se mai simte deloc;

se adauga faina amestecata cu praful de copt;se amesteca compozitia (trebuie sa se obtina un aluat omogen care curge ıncet de pe tel)

stafidele se pun ın apa calda cu o esenta de rom şi cateva picaturi de esenta de lamaie

ıntr-o tava ın care am pus hartie de copt se pune jumatate din compozitie şi se da la cuptorul preıncalzit la 190 grade ptr.15 min.

umplutura:se freaca branza cu zaharul,coaja rasa de lamaie;se adauga ouale batute şi stafidele scurse bine

se aseaza umplutura peste blatul copt(fierbinte),se adauga restul compozitiei şi se da la cuptor ptr.30-35 min.la 190 grade.

se lasa sa se raceasca complet şi se taie

TIPS-URI

1

daca vedeti lichid ın umplutura de branza,presarati peste blat un strat fin de griş,acesta va absoarbe lichidul

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida