Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
3 oua se bat bine şi dupa, se ıncorporeaza smantana,se adauga zaharul şi uleiul;
se bate pana zaharul nu se mai simte deloc;
se adauga faina amestecata cu praful de copt;se amesteca compozitia (trebuie sa se obtina un aluat omogen care curge ıncet de pe tel)
stafidele se pun ın apa calda cu o esenta de rom şi cateva picaturi de esenta de lamaie
ıntr-o tava ın care am pus hartie de copt se pune jumatate din compozitie şi se da la cuptorul preıncalzit la 190 grade ptr.15 min.
umplutura:se freaca branza cu zaharul,coaja rasa de lamaie;se adauga ouale batute şi stafidele scurse bine
se aseaza umplutura peste blatul copt(fierbinte),se adauga restul compozitiei şi se da la cuptor ptr.30-35 min.la 190 grade.
se lasa sa se raceasca complet şi se taie
1
daca vedeti lichid ın umplutura de branza,presarati peste blat un strat fin de griş,acesta va absoarbe lichidul
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult