Prajitura cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 17 Mar 2013 | 868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
  • 2 linguri faina
  • praf sare
  • 1 esenta rom
  • crema
  • 150 g unt
  • 300 g branza
  • 100 g zahar pudra
  • esenta vanilie
  • 1 plic zahar vanilat
  • crema 2
  • 100 ml frisca
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Mixam ouale cu zaharul.Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt,esenta.La final adaugam uleiul, praful de sare,cacao si le mixam impreuna cateva minute.Dam la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina pana trece testul cu scobitoarea

Amstecam untul cu branza pana devine o crema.Apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie si mixam.Dam la rece cca 20 min.

Scoatem blatul de la cuptor, racit, si il taiem in 2 foi.punem prima foaie insiropam cu o lingura compot si  rasturnam compozitia de branza peste.Dupa asezam a 2 a foaie, insiropam iarasi cu o lingura compot si intindem deasupra frisca amestecata cu lingura de cacao.Eu am razuit 2 biscuiti deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu branza 211918
retete culinare - Prajitura cu branza 211919
retete culinare - Prajitura cu branza 211920
retete culinare - Prajitura cu branza 211921

COMENTARII (19)

Sim0na 1

19.03.2013, 11:18

JamilaCuisine 1

20.03.2013, 14:02

loredanaaa 1

20.03.2013, 17:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21