Prajitura cu branza de vaca

de delia64 in Prajituri, 2 Feb 2013 | 13052 vizualizari

 

Este preferata familiei mele.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri apa
  • putina sare
  • 1 praf de copt
  • razatura de lamaie

UMPLUTURA

  • 800 branza de vaci
  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 zahar vanilat
  • 50 grame stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaca:

Intr-un bol spargem oule ,adaugam zaharul ,razatura de lamaie ,sarea si amestecam energic pana se topeste zaharul.

Turnam uleiul si apoi apa amestecand pentru a se omogeniza compozitia.

Amestecam praful de copt cu faina si adaugam  la restul compozitiei , impartim coca in 2 parti si intindem 2 foi.

Branza  de vaca se amesteca cu ouale ,zaharul tos ,zaharul vanilat si stafidele.

Punem hartie de copt intr-o tava si asezam prima foaie  peste cate turnam umplutura si peste ea a doua foaie , intepam cu furculita din loc in loc.

Dam la cuptor la temperatura de 180 de grade  pentru 40 -50 de minute.

Scoatem tava si lasam putin la racit . 

Se poate pudra cu zahar pudra.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

delia64 1

02.02.2013, 22:35

Este foarte buna ,calda nu te mai saturi .

DIANA B 1

03.02.2013, 10:31

E deliciu ... imi place

delia64 1

04.02.2013, 07:04

Diana intradevar e deliciu.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaca