Prajitura cu branza de vaca

de karla in Prajituri, 18 Apr 2013 | 6516 vizualizari

 

Este una dintre cele mai pufoase prajituri cu un gust intens de vanilie.
ACEASTA RETATA AM LUAT-O DE AICI:http://dobrinisabela.blogspot.ro/2008/07/prajitura-turnata-cu-branza.html AM MAI ADAUGAT SI EU CEVA

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 12linguri faina
  • 2 oua
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri lapte
  • 1 lingurita pref de copt
  • 9 linguri ulei
  • crema:
  • 500 gr banza de vaci
  • un praf de sare
  • 4 linguri de gris
  • 5-6 linguri zahar
  • zahar vanilat (optional)
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 oua
  • o budinca de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaca:

Bateti ouala cu zaharul pana devine o crema pufoasa ,apoi adaugati uleiul  si amestecati bine ,apoi adaugati laptele si amestecati si ultimul pas adaugati faina amestecata cu praful de copt si sarea si turnati compozitia  intr-o tava cu hartie de copt (doar jumatate de compozitie )pentru 10-15 min la 180 grade.

Crema: amestecati branza cu cele 4 galbenusuri + zahar+ gris+ budinca+ coaja de lamaie rasa si incorporati bine toate ingredientele ,si adaugati albusurile batute spuma.

Peste blatul scos din cuptor puneti crema de branza si restul de aluat si dati la cuptor pentru 25-30 de minute la 180 grade .

Se poate presara cu zahar praf.

                                    POFTA BUNA!!!!!!!!

 

TIPS-URI

1

SA NU DESCHISETI CUPTORUL IN PRIMELE 15 MINUTE DE COACERE

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

19.04.2013, 20:20

Mmm ce buna!

Corinuta 1

20.04.2013, 12:00

Foarte bine arata! Mie imi place tot ce-i cu branza

karla 1

20.04.2013, 12:01

ms

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaca