Prajitura cu branza de vaci

de Rocsi in Prajituri, 20 Dec 2009 | 6508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 100 gr margarina
  • 1ou
  • jumatate pahar zahar
  • 1pahar faina
  • jumatate pahar lapte
  • un praf copt
  • esente
  • 2-3 linguri cacao
  • umplutura:
  • 500 gr braza vaci
  • 3oua
  • 1pahar zahar
  • esente
  • 2-3 linguri faina

glazura:5linguri zahar 3 linguri cacao 7 linguri apa 1 lingura margarina

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

aluatul:margarina se freak cu zaharul,apoi s adauga oul,apoi faina,laptele,praful d copt,esentele si cacaoa.

umplutura:se freaca branza cu ouale,apoi zaharul,esentele si faina.

se pune trei sferturi din aluta intro tava nu prea mare tapetata cu hartie.peste se pune umplutura dar fara a o presa , ci i se da drumul ca niste cuiburi.apoi se pune restul de aluat peste si se da la cuptor.

knd e gata o scoti la racit ,faci siropul din toate ingredientele il fierbi km 25 min invartind mereu cu telul doar margarina o pui knd stingi focul si invarti pana se topeste si s pune peste prajitura rece.se poate si fara glazura ,poti doar sa presari niste nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu prune