Prajitura cu branza de vaci si blat de cacao

de edagia4 in Prajituri, 22 Feb 2012 | 10194 vizualizari

COMENTARII (19)

edagia4 1

22.02.2012, 12:57

Eeeee, asa da, multumesc din suflet fetelor!
Va pup dulce....

Cris2711 1

22.02.2012, 12:58

ce ma bucur Edagia ca ai reusit,felicitari pentru prajitura

diaconta 1

22.02.2012, 12:59

uite ca a ajuns prajiturica
cu drag si ne dai si noua,cred ca-i buna

edagia4 1

22.02.2012, 13:08

Buna, buna, va dau cu drag, mai ales ca meritati din plin....
Datorita voua a putut ajunge aici...

edagia4 1

22.02.2012, 13:08

Multumesc Cris

Lau 1

22.02.2012, 13:19

place

lia maria 1

22.02.2012, 14:19

imi place

ionela2682 1

22.02.2012, 15:08

edagia4 1

22.02.2012, 16:42

Va multumesc...si va invit la o feliuta ....cu un ceai...
Va pup!

RuxyRux 1

22.02.2012, 16:43

Delicioasa!

MIUTA 1

22.02.2012, 16:43

Si mie imi place super buna

edagia4 1

22.02.2012, 16:44

Bucataras 1

22.02.2012, 16:53

Salut. bine ai venit in rindul bucatarasilor. aici este locul in care ne simtim bine si nimeni nu critica pe nimeni. doar zimbetul si vorba buna sint acceptate

edagia4 1

22.02.2012, 17:17

Multumesc!
Deja ma simt foarte bine...
Sunteti super....

iry-gabriela 1

22.02.2012, 18:04

imi place

Rocsi 1

22.02.2012, 19:52

bine ai venit!!!

edagia4 1

22.02.2012, 20:04

Multumesc Rocsi!

gaby_duceag 1

23.02.2012, 07:53

Ce buna tre' sa fie!
Bun venit

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 09:50

buuuuun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza,lemon curd si bezea