Prajitura cu branza de vaci si fructe

de elena1988 in Prajituri, 4 Noi 2010 | 9834 vizualizari

 

Este o prajitura foarte buna si racoroasa pentru vara:)

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 300 grame faina
  • 100 grame unt
  • 100 grame zahar
  • 2 bucati galbenusuri
  • 50 grame cacao
  • dupa gust sare
  • pentru garnitura
  • 750 grame branza de vaci
  • 100 mililitri ulei
  • 150 grame zahar
  • 2 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 250 mililitri lapte
  • 5 bucati oua
  • pentru glazura
  • 800 grame fructe de sezon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci si fructe:

Sper sa incercati si reteta asta care este extrem de bunaaaaaaa::))

Pentru blat - amestecam faina, untul,sarea, zaharul, cacaua si galbenusurile. puneti amestecul pentru 1 ora la frigider.

Pentru garnitura - amestecati branza bine cu uleiul, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile de ou, faina si lapte, cand amestecul este omogen, adaugati albusurile batute spuma.

Intindeti din aluatul rece o foaie pe care o intindeti intr-o tava cu fundul detasabil care a ft unsa si tapetata cu fainaturnati deasupra crema de branza nivelatio si puneti tava la cuptor, la foc mediu, timp de 50 de minute.

Pastrati cateva fructe pentru ornare, si din restul faceti un piure care al puneti intr-o craticioara la foc mediu cu 2 linguri de zahar si se amesteca si se lasa pe foc pana se mai ingroase sosul, lasati sosul sa se raceasca si turnati peste prajitura, bagati la frigider prajitura pt 3-4 ore, se orneaza cu fructe si frisca dupa gust si imaginatie. pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci si fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de ciocolata alba si fructe de padure