Prajitura cu branza de vaci si fructe

de elena1988 in Prajituri, 4 Noi 2010 | 4421 vizualizari

 

Este o prajitura foarte buna si racoroasa pentru vara:)

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 300 grame faina
  • 100 grame unt
  • 100 grame zahar
  • 2 bucati galbenusuri
  • 50 grame cacao
  • dupa gust sare
  • pentru garnitura
  • 750 grame branza de vaci
  • 100 mililitri ulei
  • 150 grame zahar
  • 2 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 250 mililitri lapte
  • 5 bucati oua
  • pentru glazura
  • 800 grame fructe de sezon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci si fructe:

Sper sa incercati si reteta asta care este extrem de bunaaaaaaa::))

Pentru blat - amestecam faina, untul,sarea, zaharul, cacaua si galbenusurile. puneti amestecul pentru 1 ora la frigider.

Pentru garnitura - amestecati branza bine cu uleiul, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile de ou, faina si lapte, cand amestecul este omogen, adaugati albusurile batute spuma.

Intindeti din aluatul rece o foaie pe care o intindeti intr-o tava cu fundul detasabil care a ft unsa si tapetata cu fainaturnati deasupra crema de branza nivelatio si puneti tava la cuptor, la foc mediu, timp de 50 de minute.

Pastrati cateva fructe pentru ornare, si din restul faceti un piure care al puneti intr-o craticioara la foc mediu cu 2 linguri de zahar si se amesteca si se lasa pe foc pana se mai ingroase sosul, lasati sosul sa se raceasca si turnati peste prajitura, bagati la frigider prajitura pt 3-4 ore, se orneaza cu fructe si frisca dupa gust si imaginatie. pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu branza de vaci si fructe-0
Prajitura cu branza de vaci si fructe-1
Prajitura cu branza de vaci si fructe-2
Prajitura cu branza de vaci si fructe-3
Prajitura cu branza de vaci si fructe-4
Prajitura cu branza de vaci si fructe-5
Prajitura cu branza de vaci si fructe-6

COMENTARII (10)

onuta 1

04.11.2010, 23:52

arata foarte bine.

nadina73 1

05.11.2010, 00:26

vara a trecut dar tot vreau

elena1988 1

25.02.2011, 19:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04