Prajitura cu branza dulce

de jolygina in Prajituri, 10 Sep 2010 | 8812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat de foietaj de 230g
  • 500g branza dulce
  • o esenta de vanilie
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 200g frisca lichida vegetala
  • 4 oua
  • o mana de stafide
  • zahar brun pentru ornat
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce:

se amesteca ouale cu zaharul,cand s-a topit zaharul adaugam si branza dulce esenta de vanilie ,zaharul vanilat si frisca o amestecam cu o spatula asa lichida cum este fara sa o batem o incorporam bine in compozitia de branza si la final adaugam stafidele care au fost puse la inmuiat in lapte caldut pentru a fi mai bune

asezam o foaie dupa care punem toata compozitia de branza si la sfarsit a doua foaie

ungem foaia de deasupra cu un galbenus de ou si presaram putin zahar brun pe deasupra pentru a avea o culoare mai frumoasa

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu branza dulce-0
Prajitura cu branza dulce-1
Prajitura cu branza dulce-2
Prajitura cu branza dulce-3
Prajitura cu branza dulce-4
Prajitura cu branza dulce-5
Prajitura cu branza dulce-6

COMENTARII (11)

Teo

Teo 1

10.09.2010, 22:08

sigur e gustoasa, vad ca ai pus branza din belsug !

mimmi

mimmi 1

10.09.2010, 23:02

Ce bine arata

jolygina

jolygina 1

12.09.2010, 03:10

da am pus branzica 500g dar i-a dat consistenta firsca lichida care am pus-o am aflat reteta aceasta cu frisca de la o batranica si vad ca a dat roade
am fact-o seara si pana-n ora 12 nu mai era nimic a fost bataie pe ea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01