Prajitura cu branza dulce,bezea si fulgi de ciocolata (1An de Bucataras)

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 12 Feb 2015 | 4919 vizualizari

 

O prajitura super delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 50 ml apa rece
  • 150 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 1/2 praf de copt
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • 400 gr branza de vaci
  • 100 gr zahar
  • 60 gr de gris
  • 3 galbenusuri
  • Bezea:
  • 3 albusuri
  • 100 gr zahar
  • 50 gr fulgi de ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce,bezea si fulgi de ciocolata (1An de Bucataras):

Albusurile se bat spuma cu zahar si apa rece, separat intr-un bol mixam galbenusurile cu sare.    

Cand albusurile sunt spumate bine se amesteca usor cu compozitia formata din galbenusuri.Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt .Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit.     

Pentru umplutura:mixam ingredientele toate la un loc.Bezeaua:mixam bine albusurile cu zaharul.     

Cand blatul este aproape facut scoatem tava din cuptor si punem umplutura deasupra si mai dam 5 minute la cuptor.Dupa cele 5 minute punem si bezeaua si fulgii de ciocolata peste umplutura si mai lasam 5 minute.      

Cand este gata si bezeaua scoatem tava si lasam sa se raceasca si o servim.Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem folosi la umputura si stafide

2

putem amesteca branza si cu dulceata la mixare in loc de zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce,bezea si fulgi de ciocolata (1An de Bucataras)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Panacris 1

13.02.2015, 08:39

La cât mai mulți ani de Bucătăraș!

DIANA B 1

13.02.2015, 09:40

FELICITARI si la cat mai multi ani , AICI ! si retetete delicioase

reisnaor_2006 1

13.02.2015, 11:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si bezea