Prajitura cu branza si capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 5 Dec 2013 | 2804 vizualizari

 

reteta am luat-o de la Diaconta, a iesit super buna la gust :D

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 600 g branza vaci
  • 6 lg gris
  • 1 plic crema tort
  • 200 g zahar
  • 150 g margarina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta rom
  • praf sare
  • capsuni
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si capsuni:

Galbenusurile le amestecam impreuna cu margarina pana se formeaza o crema. Adaugam 100 g zahar si amestecam iarasi pana se topeste zaharul. Dupa adaugam cele 6 linguri de gris, mai amestecam putin si adaugam plicul de crema de tort impreuna cu praful de copt.

Separat mixam albusurile spuma cu un praf sare si restul de zahar.

Crema de galbenusuri o rasturnam peste spuma de albusuri si amestecam usor cu telul pana se incorporeaza galbenusurile.

Dupa adaugam branza sfaramata si mai amestecam 2 -3 minute.

Tapetam tava cu hartie de copt si rasturnam jumatate din compozitie.Adaugam capsunile amestecate cu 1 lingura zahar pudra si deasupra restul de crema.

Dam la cuptor pana incepe sa se rumeneasca deasupra

Cat inca este calda o pudram cu zahar pudra deasupra

TIPS-URI

1

taiati prajitura cand e rece altfel este riscul sa se sfarame

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si furcte