Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon

de Bucataras in Prajituri, 17 Mai 2014 | 7810 vizualizari

 

Simplu, natural şi avantajos! De Masterchef!

 

INGREDIENTE

  •  4 ouă
  • 400g cremă de brânză natur Delaco
  • 500 g brânză de vaci
  • 150 g zahăr, 100g unt
  • coajă de lămâie rasă
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 3 linguri griş
  • 3 linguri făină
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon:

Este foarte simplu şi rapid: amesteci într-un bol mai mare cu un mixer sau cu un tel ouăle cu zahărul, adaugi coaja de lămâie, esenţa de vanilie, brânza de vaci, crema de brânză şi untul tăiat bucăţele. Adaugi făina şi grişul şi amesteci bine. Ungi o forma de copt rotundă (sau de care preferi) cu puţin unt şi torni compoziţia. Pui pentru 45 minute la cuptorul preîncălzit, la foc mediu. După ce se răceşte decorezi cu fructe de sezon sau dulceaţă.

Cost/felie: 2,2 Lei

Timp de preparare: 60 minute

TIPS-URI

1

 americanii îi spun Cheese-cake? Este prăjitura lor preferată. Pe lângă gustul delicios şi ingredientele naturale, în mod sigur îi atrage şi uşurinţa preparării + faptul că au un singur vas de spălat după...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Giana 1

22.05.2014, 10:19

Merita incercata

Rahela Velicu 1

08.08.2016, 16:26

woow!

Ancutsa 1

08.08.2016, 21:22

Arata tare gustos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa II