Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon

de Bucataras in Prajituri, 17 Mai 2014 | 3947 vizualizari

 

Simplu, natural şi avantajos! De Masterchef!

 

INGREDIENTE

  •  4 ouă
  • 400g cremă de brânză natur Delaco
  • 500 g brânză de vaci
  • 150 g zahăr, 100g unt
  • coajă de lămâie rasă
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 3 linguri griş
  • 3 linguri făină
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon:

Este foarte simplu şi rapid: amesteci într-un bol mai mare cu un mixer sau cu un tel ouăle cu zahărul, adaugi coaja de lămâie, esenţa de vanilie, brânza de vaci, crema de brânză şi untul tăiat bucăţele. Adaugi făina şi grişul şi amesteci bine. Ungi o forma de copt rotundă (sau de care preferi) cu puţin unt şi torni compoziţia. Pui pentru 45 minute la cuptorul preîncălzit, la foc mediu. După ce se răceşte decorezi cu fructe de sezon sau dulceaţă.

Cost/felie: 2,2 Lei

Timp de preparare: 60 minute

 

TIPS-URI

1

 americanii îi spun Cheese-cake? Este prăjitura lor preferată. Pe lângă gustul delicios şi ingredientele naturale, în mod sigur îi atrage şi uşurinţa preparării + faptul că au un singur vas de spălat după...

RETETA IN IMAGINI

Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon-0
Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon-1

COMENTARII (30)

Giana 1

22.05.2014, 10:19

Merita incercata

noiinbucatarie 1

08.08.2016, 16:26

woow!

ancutsa 1

08.08.2016, 21:22

Arata tare gustos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04