Prajitura cu branza si merisoare

de alldaycooking in Prajituri, 31 Iul 2012 | 5651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coca
  • 10 linguri ulei
  • 5 linguri apa minerala
  • 15 linguri faina
  • 2 linguri fructoza
  • 5 gr praf de copt
  • Umplutura
  • 650 gr branza dulce cremoasa
  • 2 oua
  • 60 gr merisoare deshidratate
  • 5 linguri fructoza
  • extract de vanilie
  • 2 linguri gris
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si merisoare:

Pentru coca am amestecat ingredientele enumerate si am obtinut un aluat elastic pe care l-am lasat la rece pana cand am pregatit umplutura. Branza de vaci am amestecat-o cu cele 2 oua, fructoza, coaja de lamaie, vanilie si gris. La final am adaugat merioasoarele deshidratate. Coca am asezat-o intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei. Am acoperit fundul si pereti tavii. Am turnat crema de branza. In final am acoperit cu un capac de aluat pe care l-am intepat din loc in loc cu furculita. A, copt la 180 grade Celsius aprox 45 de minute, pana cand s-a rumenit frumos.

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu branza si merisoare-0
Prajitura cu branza si merisoare-1
Prajitura cu branza si merisoare-2
Prajitura cu branza si merisoare-3
Prajitura cu branza si merisoare-4
Prajitura cu branza si merisoare-5
Prajitura cu branza si merisoare-6
Prajitura cu branza si merisoare-7
Prajitura cu branza si merisoare-8

COMENTARII (27)

Rux

Rux 1

03.08.2012, 19:34

Delicioasa!

alldaycooking

alldaycooking 1

03.08.2012, 20:05

Multumesc frumos!

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!