Prajitura cu branza si stafide

de nadina73 in Prajituri, 11 Iul 2010 | 13146 vizualizari

 

ce e cu branza e grozav...............mie imi place la nebunie,si am facut sa fie doar am o grama de fete nu?

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 7 oua
  • 22 linguri de zahar
  • 22 linguri ulei
  • 22 linguri de lapte
  • 22 linguri de faina
  • 3 linguri cacao
  • 4 vanilii
  • 1 1/2 praf de copt

Umplutura:

  • 1 kg branza vaca
  • 11 linguri zahar
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 1/2 praf de copt
  • 200 g stafide
  • coaja de lamaie
  • decor zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si stafide:

Se bat ouale intregi cu zaharul apoi se pune laptele ,uleiul,praful de copt,vaniliile,cacao si faina.

Se amesteca bine toate impreuna,este o compozitie mai mai moale mai lichida.

Se toarna jumatate din compozitie intr-o tava unsa si tapetata iar cealalata jumatate se lasa deoparte si se pregateste umplutura

Umplutura:

Se amesteca bine branza cu zaharul,ouale intregi,coaja de lamaie,faina ,grisul si stafidele

Se ia cu o lingura si se pune peste compozitia din tava ,peste toata compozitia, apoi se toarna compozitia ramasa cu cacao.

Se da tava la cuptor pentru 65-70 minute la 160 grade

Ingredientele sant pt o tava mare ,in schimb eu am pus cantitatile pt o portie si jumatate si e foarte mult asa ca reduceti din cantitati .

L a final pt siguranta faceti testul scobitorii

Cand s-a racit se pudreaza cu zahar

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu branza si stafide-0
Prajitura cu branza si stafide-1
Prajitura cu branza si stafide-2
Prajitura cu branza si stafide-3
Prajitura cu branza si stafide-4
Prajitura cu branza si stafide-5
Prajitura cu branza si stafide-6
Prajitura cu branza si stafide-7

COMENTARII (24)

nadina73 1

16.07.2010, 17:42

corina si mie imi plac si adevarul e ca sant super bune

nadina73 1

16.07.2010, 17:42

asa laly cu mana merge mai multsa papi

jolygina 1

09.08.2010, 14:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41