Prajitura cu branza si struguri

de Lau in Prajituri, 10 Sep 2014 | 1585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • un praf de sare
  • 3 linguri zahar
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g crema de branza
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 1 lingura amidon
  • 100 g zahar
  • struguri
  • nectarine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si struguri:

Aluat: intr-un bol punem untul taiat bucatele, faina cernuta, un praf de sare, zaharul si amestecam cu mana pana rezulta un aluat pe care il invelim in folie alimentara si dam la rece 30 minute.

Intre timp pregatim umplutura: intr-un bol punem branza de vaci, crema de branza, oul intreg, galbenusul, zaharul, amidonul si amestecam bine

Scoatem aluatul de la frigider,pe masa presaram putina faina si intindem aluatul

Punem aluatul (punem si pe margini) intr-o tava unsa cu ulei, adaugam umplutura si taiem surplusul de aluat,

Deasupra adaugam felii de nectarine si struguri, dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea (cca 45 min),

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu branza si struguri 340815
retete culinare - Prajitura cu branza si struguri 340816
retete culinare - Prajitura cu branza si struguri 340817
retete culinare - Prajitura cu branza si struguri 340818

COMENTARII (17)

Rocsi 1

11.09.2014, 10:12

MOKUSKA 1

11.09.2014, 16:11

Lau 1

14.09.2014, 21:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18