Prajitura cu brinza dulce

de Teo in Prajituri, 14 Mar 2010 | 5153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • CREMA DE BRANZA
  • 250 g branza dulce Fagaras
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri rase de gris
  • coaja de la o lamaie
  • BLAT
  • 250 g coicolata
  • 1 pachet margarina
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt
  • 6 oua
  • esenta rom

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu brinza dulce:

Amestecam ingredientele pentru crema de branza si omogenizam bine. Punem intr-un vas ciocolata + margarina amestecand continuu. Dupa ce s-a topit ciocolata, se da la rece. Separat batem ouale cu zaharul, apoi incorporam ciocolata topitacu margarina, faina amestecata cu praful de copt.


Asezam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, asezam crema de branza peste blatul de ciocolata si cu o furculita desenam cercuri concentrice pe toata suprafata tavii.


Se da la cuptor pentru 40-50 min. Dupa ce s-a racit se taie prajitura in 3 fasii pe lungime si apoi fiecare fasie se taie feliute asa cum se taie un chek. Se pudreaza.

 

TIPS-URI

1

Un gust deosebit.

COMENTARII (23)

nadina73 1

24.04.2010, 15:21

ela ma duc sa fac paine ce zici vi? sa ma ajuti

nadina73 1

24.04.2010, 15:21

chair unde a disparut teo as dintr-o dat ca de tare mult timp nu am vazut-o?

nadina73 1

25.05.2010, 22:40

teo tare de mult imi face cu ochiu parjitura ta asta cu branza ,trebuie sa o incerc sapt asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27