Prajitura cu caise

de Mitinita in Prajituri, 21 Aug 2011 | 5913 vizualizari

 

Prajitura cu caise, un delicu de sezon

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru prajitura cu caise
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 7 gr praf de copt
  • 1/2 pachet de unt la temperatura camerei
  • 1/3 cana de lapte
  • caise,cred ca am avut vreo 7-8
  • varf de praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Cum se prepara prajitura cu caise

Se mixeaza zaharul cu ouale,apoi se adauga untul si laptele.

Separat,se amesteca faina cu praful de copt si sarea.

Se adauga la amestecul de oua si se incorporeaza usor. Nu trebuie amestecat mult,numai cat sa fie incorporat.

Se spala caisele si se taie in jumatati.

Se adauga compozitia intr-o tava de 22x28 cm si se aseaza jumatatile de caise peste.

Se da la cuptor cam 30-40 de minute...am uitat sa cronometrez ca imi cunosc cuptorul. Cand miroase a ce am pus la cuptor stiu ca e gata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (92)

Mitinita 1

16.09.2011, 00:08

Boss,am facut o tocanita cu ras el hannouth (cam des de cand am descoperit condimentul asta) si un crumble cu mere. In schimb am primit doua torturi am fost cuminte,cate o feliuta subtire,dar am avut liber la vin rosu

Mitinita 1

16.09.2011, 00:09

Xandrinne,iti multumesc

Mitinita 1

16.09.2011, 00:10

Multumesc mult Ancuta...uite ca eu n-am mai apucat sa raspund inainte de miezul noptii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine