Prajitura cu caise

de alilianaa in Prajituri, 26 Aug 2013 | 3351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri smantana
  • 2 oua
  • 4 linguri zahar
  • 9 linguri faina
  • o jumatate pachet unt
  • un praf de copt
  • esenta vanilie
  • un praf de sare
  • un bol caise ( pulpa)
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Ouale intregi se amesteca cu zaharul si un praf de sare ( pus lingura cu lingura- zaharul:))) pana creste ca volum si devine o crema. Adaugam smantana si mixam. Scoatem telurile. Adaugam faina si praful de copt, lingura cu lingura si amestecam cu spatula de jos in sus ca sa nu se lase compozitia.

La final punem untul putin incalzit. Amestecam usor. Ungem cu unt o tava de yenna. Punem compozitia si deasupra punem pulpa de caise taiate feliute. 

Se da la cuptor pentru 40-45 minute la foc mediu. Se pudreaza cu zahar. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

laura_n 1

26.08.2013, 15:45

pufoasa si pudrata cum imi place

alilianaa 1

26.08.2013, 19:28

Bya, Meri

alilianaa 1

26.08.2013, 19:28

Ica, Laura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu afine (Reteta Video)