Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Mai aveam cateva caise prin frigider si cum erau acrisoare nimeni nu le vroia, asa ca am facut ceva rapid :))
Incepem prin a taia caisele pe care le punem intr-un bol cu o lingura de zahar.
Separam ouale si amestecam galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare dupa care adaugam uleiul si amestecam bine. Cand s-a omogenizat adaugam si ricotta si iaurtul. Separat batem albusurile spuma cu un praf de sare si adaugam compozitia de mai devreme amestecand cu o spatula de sus in jos, dupa care si faina amestecata cu praful de copt. Punem copozitia intr-o tava (eu am folosit cea de tort cu diametru de 30 de cm), punem bucatile de caise deasupra si dam la cuptor la 180/190 de grade pentru 25/30 de minute aproximativ (pana se rumeneste frumos, blatul ramane umed in interior). Dupa ce o scoatem o lasam sa se raceasca bine, o pudram cu zahar si servim. Pofta buna! :D
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult