Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake

de irena in Prajituri, 22 Mar 2012 | 6594 vizualizari

COMENTARII (23)

marinicayou10 1

22.03.2012, 12:07

Bun bun

MIUTA 1

22.03.2012, 12:08

Imi place

Rocsi 1

22.03.2012, 12:08

Maria68 1

22.03.2012, 12:13

super gustos

mena29 1

22.03.2012, 12:21

Ce bine arata

T I M E A 1

22.03.2012, 12:22

buna

bucatarimcudiana 1

22.03.2012, 12:23

super bun

lacrimioara 1

22.03.2012, 12:50

buna buna si usoara

deyutzky 1

22.03.2012, 13:06

mirela0911 1

22.03.2012, 13:19

Ce bine arata!

Lau 1

22.03.2012, 13:31

delicioasa

Bya Ralu 1

22.03.2012, 13:36

Miha 1

22.03.2012, 13:59

Foarte faina!

Bunica 1

22.03.2012, 15:16

Rapida si foarte buuna!

diaconta 1

22.03.2012, 15:27

imi place
presupun ca dupa ce se coace se rastoarna,sau nu?

Laly 1

22.03.2012, 16:53

Ce buna trebuie sa fie

irena 1

22.03.2012, 18:03

Va multumesc !
Asa e ,dupa ce prajitura s-a racit,se rastoarna ,se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra(optional).

Sim0na 1

22.03.2012, 20:15

Arata foarte bine...

ionela2682 1

22.03.2012, 20:29

Ce aerata pare!

iry-gabriela 1

22.03.2012, 21:53

mamaieelena 1

22.03.2012, 22:01

place

irena 1

22.03.2012, 22:01

Multumesc !

MotanLaOale 1

23.03.2012, 08:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise si crema de gris cu mac