Prajitura cu ciocolata

de luiz in Prajituri, 20 Ian 2012 | 3602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ciocolate amarui
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 250 g unt la temperatura camerei
  • 200 g zahar
  • 4 oua mari
  • 130 g faina
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Se porneste cuptorul la 180 grade pt a se incalzi. Se topeste  ciocolata si se da la racit ( trebuie sa fie calduta când se amesteca cu celelalte ingrediente). Se pun untul si zaharul intr-un bol si se amesteca cu mixerul timp de 4 minute pana când untul devine cremos si zaharul e amestecat. Se amesteca ouăle unul câte unul si se amesteca cu mixerul câte un minut după fiecare ou. Se da mixerul la o viteza mica, se adaugă ciocolata si faina.Se amesteca pana când faina este bine incorporata in compozitie.

Se pune in forme ramekins  si se lasa la cuptor între 13 si 26 de minute, după preferinte. Interiorul trebuie sa aiba ciocolata lichida

Pofta buna!

TIPS-URI

1

ungeti forma cu unt si putina faina ca sa puteti scote prajitura mai usor fara sa o rupeti

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (20)

soryna1981 1

21.01.2012, 00:05

OOOO ce bine arata.......nici nu vreau sa ma gandesc cand tai prima bucatica cum se scurge ciocolata calda.....pfffff bravo

Lau 1

21.01.2012, 15:12

faine

anomisana 1

22.01.2012, 14:35

Ce bine arată.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu portocala si ciocolata