Prajitura cu ciocolata

de Andreea Caroline in Prajituri, 29 Aug 2013 | 6351 vizualizari

 

Foarte simplu de facut si cu putine ingrediente :)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 125 gr ciocolata amara
  • 60 gr unt
  • 50 gr zahar
  • frisca si alune de padure pentru ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata:

Intr-un bol punem cele 3 oua.Adaugam zaharul si mixam bine pana ce zaharul s-a topit si devin albe si spumoase.

Separat topim ciocolata impreuna cu untul amestecand mereu cu o lingura de lemn.

Dupa ce ciocolata s-a racit putin o adaugam la compozitia de oua amestecand cu grija de jos in sus.

Se pune intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt sau unsa si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins pentru circa 25 minute la 160 grade.

Cand s.a racit ornam cu frisca si alune de padure macinate.

 

 

TIPS-URI

1

Daca aveti rabdare sa o lasati pentru a doua zi va fi de 2 ori mai buna :)

2

In compozitie puteti adauga si putina esenta de rom!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu ciocolata 255450
retete culinare - Prajitura cu ciocolata 255451
retete culinare - Prajitura cu ciocolata 255452
retete culinare - Prajitura cu ciocolata 255453
retete culinare - Prajitura cu ciocolata 255454
retete culinare - Prajitura cu ciocolata 255455
retete culinare - Prajitura cu ciocolata 255456
retete culinare - Prajitura cu ciocolata 255457
retete culinare - Prajitura cu ciocolata 255458

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

10.01.2014, 19:43

Krystyan Trendy 1

07.07.2014, 19:26

delicioasa

Andreea Caroline 1

04.08.2014, 09:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: