Prajitura cu ciocolata si mandarine

de alldaycooking in Dulciuri, 1 Dec 2011 | 2347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 4 linguri mascarpone
  • 2 linguri fructoza
  • 2 oua bio
  • 6 linguri faina integrala bio
  • 1 plic praf de copt (10 gr)
  • 1 cutie compot de mandarine (300 gr)
  • 100 gr ciocolata alba
  • 2 linguri mascarpone
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ciocolata si mandarine:

Ciocolata cu lapte am rupt-o bucatele si am pus-o intr-un castron impreuna cu cele 4 linguri de mascarpone. Am incalzit ciocolata si mascarponele in cuptorul cu microunde, timp de 1 minut la putere maxima. Cand am scos din cuptor ciocolata nu era complet topita, dar am amestecat pana cand am obtinut o crema de ciocolata omogena. La ciocolata am adaugat fructoza si ouale si am mixat pana cand au fost omogenizate ingredientele. Am adaugat faina si praful de copt si am amestecat toate ingredientele. Am copt intr-o tava unsa cu putin ulei la 170 de grade Celsius aproximativ 45 de minute.

Cand am scos din cuptor prajitura, am turnat deasupra siropul de la compot si am asezat feliutele de mandarine.

Ciocolata alba rupta bucati am topit-o impreuna cu 2 linguri de mascarpone in cuptorul cu microunde (1 minut la putere maxima). Am amestecat bine crema  pentru a se topi complet ciocolata. Am presarat aceasta crema cu ajutorul unei lingurite deasupra mandarinelor.

 

COMENTARII (15)

ianculubita 1

02.12.2011, 16:00

AnyMari_swe 1

02.12.2011, 18:09

Multumesc pt reteta - am trecut-o pe lista de "trebuie incercata"

Ramo81 1

02.12.2011, 21:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21