Prajitura cu cirese - Multicooker

de Tabita _ in Prajituri, 12 Iun 2014 | 4367 vizualizari

 

O prajitura pufoasa si delicioasa. Se poate face si in cuptor normal.
Inspiratie: http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-cirese-60916.html
Multumesc Anca_rm si Carmen_Ana pentru reteta.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar tos
  • 150 g faina
  • o lingura cacao pudra
  • 75 ml ulei
  • o lingurita praf de copt
  • 1/2 esenta vanilie
  • 250 g cirese fara samburi
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese - Multicooker:

Se bat ouale cu zaharul cateva minute.

Se adauga uleiul si esenta si se omogenizeaza compozitia.

Se adauga faina si praful de copt (stins cu doua picaturi de otet) peste oua si se amesteca pana se incorporeaza in compozitie.

Se unge oala aparatului cu putin ulei si se tapeaza cu faina.

Se ia putin din compozitia alba si se amesteca cu cacaua.

Se toarna in oala din compozitia alba.

Cu ajutorul unei pungute taiate la un capat am trasat diferite linii cu compozitia cu cacao peste compozitia alba.

Cireselese aseaza deasupra compozitiei.

Se seteaza aparatul pe functia Bake si temperatura 150 ° pentru 40 de minute si se inchide capacul aparatului.

Dupa finalizare se deconecteaza aparatul.

Se pudreaza cu zahar pudra.

Se lasa prajitura sa se raceasca, apoi se portioneaza.

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese - Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu crema de iaurt si cirese