Prajitura cu cocos

de Sylvia in Prajituri, 30 Ian 2010 | 7273 vizualizari

COMENTARII (15)

Adinuta 1

30.01.2010, 23:49

mihaelar63 1

31.01.2010, 00:23

sylvia , asta se numeste lovitura sub centura , de la asa ceva nu pot sa ma abtin

Adinacarla 1

31.01.2010, 00:37

yam, yamvreau si eu macar o bucatica mica te rog

Miha 1

31.01.2010, 01:05

Super! Dar nuca de cocos ne-pudra nu-i buna?

madi_marin 1

31.01.2010, 09:11

Miha....cred ca daca pui fulgii la robot...ii faci pudra rapid ( ca si zaharul sau stiu eu...nuca)....

madi_marin 1

31.01.2010, 09:13

arata delicios prajitura......la favorite cu ea. si mai asteptam idei simple si delicioase de prajiturele de la tine, Sylvia.....

luminita20_2006 1

31.01.2010, 10:16

o prajitura f buna

Brindusa 1

31.01.2010, 11:37

te rog, fara prafuri de budinci

Sylvia 1

31.01.2010, 12:01

Ma bucur ca va place prajitura,e ste delicioasa

Sylvia 1

31.01.2010, 12:03

Miha merci de sesizare, am modificat e cocosul acela maruntit normal nu pudra cum se intelegea, am tradus eu in capul meu pudra, ca aici asa se numeste ala fulgi mici (cum se gaseste in Romania) ca mai este fulgi care e chiar fulgi mari si se foloseste la decor.. merci ca ai observat

Sylvia 1

31.01.2010, 12:05

Madi scuze, am si editat, lasa fulgii aia mici intregi ca ok, aici fulgi se numeste cocosul cu fulgi mari, niste fasii mai mari, lungi si contorsionate de asta am scris pudra
O sa mai pun ce retet de praji simple am eu dupa retette de aici ca sincer nu fac f des dulciuri

Sylvia 1

31.01.2010, 12:08

Brandusa stiu ce zici tu, ca ideal ar fi sa nu punem nimic decat ingrediente naturale, sincer eu mai folosesc si si mananc budinca sau ceva ca si ea, crema patiser se numeste. Gatesc si folosesc f mult bio, de la legume la faina, carne cumpar la anumite sortimente numai bio....dar dau yama si in budinci si alte cele. Cred ca poti sa inlocuiesti cu succes budinca cu amidon de porumb

Rocsi 1

31.01.2010, 12:44

bun ,tare bun .....

Bunica 1

31.01.2010, 21:58

Parerea mea este ca merge si o crema de vanilie. Super reteta !

Sylvia 1

31.01.2010, 22:32

Bunica cred ca ar merge si o crema de vanilie dar facuta probabil cu mai mult amidon sa ramana mai tare, poate data viitoare cand fac retet incer, oricum combinatia intre blat de cocos si vailie e foarte reusita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu arahide si rom