Prajitura cu crema de lichior de oua si portocale

de Anamaria7 in Prajituri, 18 Apr 2012 | 10052 vizualizari

COMENTARII (18)

Miha 1

18.04.2012, 14:25

Vreau si eu sa... hac!

angyb 1

18.04.2012, 14:33

su eu vreu

angyb 1

18.04.2012, 14:34

si

diaconta 1

18.04.2012, 14:34

si eu simteam nevoie de-o "adiere de primavara"

oana_pisicutza16 1

18.04.2012, 14:37

delicios

alldaycooking 1

18.04.2012, 14:40

ce delicata e!

T I M E A 1

18.04.2012, 15:12

yumy tare

Lau 1

18.04.2012, 15:29

imi place

Adinuta 1

18.04.2012, 15:33

super!

deyutzky 1

18.04.2012, 17:01

minunata

adry88 1

18.04.2012, 17:02

si eu vreau

mamaieelena 1

18.04.2012, 17:25

buna prajitura imi place si cum arata

Rocsi 1

18.04.2012, 19:23

delicioasaaaaa

RuxyRux 1

18.04.2012, 20:42

Ce bunatate! Imi place tare mult fata frumoasa! Sa vina primavara mai repede ca la asa frig nu prea se simte

iry-gabriela 1

18.04.2012, 21:22

super buna

MotanLaOale 1

18.04.2012, 21:24

Sim0na 1

18.04.2012, 21:29

Frumoasa si gustoasa!

Anamaria7 1

20.04.2012, 11:14

mersi! Ruxii, si eu ma tot rog sa simt si eu soarele pe pielea mea dar nu se arata nimic inca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura aromata