Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Improvizatie...
Am vrut sa incerc si eu crema ganache de care tot aud la voi, fetelor si iata ce-a iesit:
Am asezat piscoturile pe un platou si le-am insiropat. Intr-un vas am topit untul si am adaugat smantana. "Nu lasati amestecul sa fiarba, pentru ca s-ar putea arde si sa-i imprime cremei gustul de ars." Asa scrie la carte. Ce bine m-am documentat, ati bagat de seama? Am adaugat ciocolata (rupta in bucati) si esenta si am luat vasul de pe foc. Am amestecat pana s-a topit ciocolata si a devenit o crema fina. Am pus-o la racit la frigider pentru vreo 2 ore.
Cand s-a intarit crema am aranjat doua piscoturi pe o farfurie, le-am uns cu crema, am aranjat deasupra alte doua piscoturi si inca un strat de crema. Asta a fost portia lui Matei. In poza se vad si degetelele lui care si-au luat tributul...
In seara asta am sacrificat-o si va spun, zeii au fost imbunati! Ha, ha!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult