Prajitura cu crema ole,ciocolata si frisca

de maria_claudia in Dulciuri, 15 Mar 2011 | 6005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr.foi:
  • 4oua,
  • 4 linguri zahar,
  • 2linguri ulei,
  • 4linguri faina
  • jumatate pachet praf de copt.
  • Ptr.crema:
  • un pachet creme ole cu gust de ciocolata,
  • 300ml frisca lichida.
  • Ptr.glazura:
  • 150gr ciocolata lapte ,
  • 75 gr smantana lichida
  • 1 lingura unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema ole,ciocolata si frisca:

Foile: albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul,galbenusurile se freaca cu uleiul si se amesteca cu albusurile si faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se imparte in doua din care coacem doua foi.

Crema:mixam frisca cu praful ole ,crema obtinuta se intinde peste prima foaie racita iar peste a doua punem glazura pregatita astfel: pe baie de abur topim ciocolata cu smantana si untul.

Ornam cu frisca dupa preferinte. Lasam prajitura la rece 3 ore dupa care o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema ole,ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza in compozitie