Prajitura cu dovleac

de Gudinde in Prajituri, 18 Oct 2009 | 16535 vizualizari

COMENTARII (11)

Bunica 1

18.10.2009, 16:45

Irina 1

18.10.2009, 16:54

Si noua ne place!

Oana 1

19.10.2009, 00:18

Lavinia, eu congelez mereu dovleac cu coaja, chiar am in congelator o gramada. Ii fac baietelului meu tot timpul, ii place enorm. Si am si dovleac ras pt. placinta, e super!

Oana 1

19.10.2009, 00:19

Gudinde, e super placinta! Eu sunt topita dupa dovleac si scortisoara

Mihaela 1

19.10.2009, 01:55

Gudinde cred ca-i tare buna.. aici e sezon cu Halloweenul, si e plin de dovleci si placinte.. dar sunt asa de dulci si spicy cele gata facute, ca iti vine sa o iei la fuga.. mi-o fi placand mie dulcele, dar nici chiar asa..

Gudinde 1

19.10.2009, 19:51

Lavinia,

tava are 12 cm latime, 29 cm lungime si 7 cm inaltime. Este inaltuta caci aluatul este destul de pufos, nu este genul de aluat de prajitura subtire si nici stratul de dovleac nu e mic.
Momentan tava este in frigider cu un Tiramisu.

Gudinde 1

19.10.2009, 19:55

Oana,
eu folosesc foarte multe condimente cand gatesc. Scortisoara si eu am pus din plin.
Incearca sa adaugi si ghimbir si cuisoare, mult mai putin decat scortisoara, cam cate o jumatate de lingurita la o umplutura de 800-1000g dovleac.

Gudinde 1

19.10.2009, 19:55

Mihaeala,
prajitura e si f usor de facut.

Oana 1

19.10.2009, 20:40

Gudinde, am in casa si eu o gramada de condimente, dar nu m-am gandit sa adaug data viitoare sigur voi pune ghimbir. Nucsoara merge?

Mihaela 1

19.10.2009, 20:58

Oana sa stii ca pe aici ei recomanda nucsoara la pumpkin pie, la fel si cuisoare si ghimbir.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dulceata